Business & Industry session brings researchers and practitioners together through different industrial cases. This session will take place on the 2nd day (10th of May) and in parallel with academic paper session. The official language of B&I session will be Finnish.

GamiFIN on tutkijoiden, asiantuntijoiden ja teollisuuden edustajien moniuloitteinen kohtaamispaikka.

Yritysmaailman ja teollisuuden toimijat pääsevät B&I- sessiossa ääneen konferenssin toisena päivänä. GamiFIN tuo niin akateemisia kuin yrityssektoreidenkin alan osaajia yhteen, jotta tuoreimpia pelillistämiseen liittyviä tutkimustuloksia saataisiin myös yrityslähtöisesti jalkautettua. Samoin osallistuvat yritykset saavat mahdollisuuden vuoropuheluun siitä, miten he pelillistämisen toteutuksen näkevät, ja mikä on yritysmaailmassa tilanne tällä hetkellä. Sessio tukee avointa keskustelua aiheesta.

Sessioon sisältyy aamukahvit, Prof. Juho Hamarin keynotepuheenvuoro sekä itse sessio.

Wednesday 10th of May

8.30 – 9.00 Aamukahvit

9.00 – 10.00 Keynote III – Prof. Juho Hamari (AUD 125)

10.00 – 11.20 Business & Industry session (Tila 103, pääaulassa)

Sessiossa tullaan kuulemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja yrityksiltä sekä erilaisia näkemyksiä liiketalouden pelillillistämisen mahdollisuuksista. Tarkoitus on, että sessioon osallistuvat pääsevät esittelemään ja kuulemaan tuoreimpia tuloksia tulevaisuuden yhteiskuntaa ajatellen niin pelillistämisen, teknologian, median kuin digitaalisen kulttuurinkin näkökulmista.

Puheenvuoroja mm.:

  • Juho Hamari, Pelillistämisen prof. (TTY & TY)
  • Jari Multisilta, prof. (TTY)
  • Cloudriven ( http://www.cloudriven.fi/ ): ”Parempia tuloksia pelillistämisellä – käytännön esimerkkejä yritysmaailmasta”
“Porkkanalla sitoutat ihmiset keppiä paremmin. Cloudriven Oy auttaa organisaatioita muotoilemaan kannustavia työympäristöjä ja pelillistämään toiminta- ja johtamismallejaan. Yritys on ollut mukana kehittämässä muun muassa Vuoden henkilöstöteoksi valittua Pojopörssi johtamis- ja kannustinjärjestelmää Fonectan 020202-palvelulle. Lisäksi yritys kehittää pelillistettyä TrainEngage -alustaa, joka tukee reaaliaikaista oppimista ja ketterien toimintamallien johtamista.”
  • PERUUNTUNUT TÄLTÄ PÄIVÄLTÄ SAIRASTUMISEN VUOKSI: Paikalla pääaulassa nähtävillä esimerkiksi aamukahvien lomassa mm. myös Nopia Oy demoassa juuri julkaistua ilmaista mobiilipeliään, Rescuebusters, joka opettaa mm. ensiapua ja palontorjuntaa: www.nopia.fi

    Rescuebusters, educational game for safety!

  • Samk on pääaulassa esittelemässä terveyteen ja kuntoutuksen edistämiseen liittyviä pelillisiä ratkaisujaan.